2500 bezoekers - hoera!

Gepubliceerd op 28 mei 2022 om 16:25

Joehoe! Deze mijlpaal kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan natuurlijk. Nadat ik het vanmorgen al in de statistieken zag, kreeg ik net een officiële felicitatiemail van JouwWeb2500 bezoekers op MissNienox! Dank jullie wel allemaal; trouwe bezoekers, lezers, passanten, gastschrijvers en nieuwsgierigen. Jullie komen uit vele plekken op de wereld en het is hier geen dag saai of uitgestorven. Altijd lezers, bezoekers en nieuwelingen. En natuurlijk ook een vaste kern heb ik het idee. Wie had dit ooit gedacht bij de start?

 

foto jouwweb record 2500 bezoekers missnienox website hoogtepunt

@JouwWeb

MissNienox heeft altijd bezoek

 

Natuurlijk hoopte ik op veel bezoekers en vooral tevreden lezers die zouden blijven terugkeren. Dat ik ook zulke trouwe reageerders had, daar kon ik alleen maar van dromen. Zoals Gerda, Yoke en in het begin reacties vanuit allerlei hoeken: familie, vrienden, Silversisters, bekenden en onbekenden. Merci! En alle inspiratie die ik kon gebruiken via geweldige en vervelende ervaringen.

 

Dank inspiratiebronnen, het ga jullie goed

 

Nog lang niet uitgeschreven, zonder writersblog en vol met nieuwe ideeën zijn jullie nog lang niet van mij af. Ik hoop me te blijven verbeteren, want het kan altijd korter, raker en logischer. Over de liefde, het leven en geluk schrijven / delen en hopelijk iemand inspireren, dat maakt mij nog steeds dolgelukkig. Net als eigen baas zijn, gastschrijvers verwelkomen, gewoon om dat het kan en genieten van hun werk. Het leven is prachtig en machtig!

 

 

foto missnienox silvernienox nien pasfoto portret

Zonder jullie geen feestje:  'Super bedankt!'

 

Op naar de 3000 bezoekers en fijne blogs & verhalen blijven schrijven, ik ga ervoor. Met een dankbaar hart en ontzettend veel plezier ga ik lekker verder met wat ik het liefste doe: creëren. Blijf ik jullie hier zien?

 

Dankbare groetjes @missnienox

 

P.S. Heb jij een favoriet blog of verhaal hier en wil je meer over dat onderwerp lezen? Ik lees het graag.

 

Wil je meer weten over MissNienox? Misschien vind je de volgende blogs ook interessant:

Welkom bij MissNienox

2000 keer bedankt!

Lieve lezer - deze is voor jou

Appels en peren

Het turbo-blogje meldt zich

What's in a name

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Wow, wat een enorm aantal bezoekers! Echt verdiend ook. Ik gun iedereen een blik op jouw mooie, leerzame, grappige en ontroerende website. Dus op naar nog meer volgers :-)

Nien
2 jaar geleden

Dank je wel lieve Gerda! Ja, ik ben er zo trots op en blij mee!😁