2000 keer bedankt!

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 13:19

Yeah!!! Meer dan 2000 bezoekers sinds de start van Missnienox en samen hebben jullie ruim 6000 pagina’s bekeken! Dit is te gek en ik ben hier zo dankbaar voor. Dank jullie wel allemaal voor jullie support, interesse, bezoekjes en leesplezier. En de doorgevers, inspirators, reageerders en gastschrijvers wil ik bij deze extra bedanken. Zonder jullie met z’n allen was het hier niet zo geweldig! En hoe dit allemaal zo gekomen is?

 

missnienox 2000 bezoekers blog website

Geloof in je dromen en vogel ze uit

 

Graag knipoog ik naar vogels – de vrije vogel en de gekooide – omdat ik zelf zo eentje ben en was. Ik ben die vrije vogel die zichzelf heeft vrij gelaten uit haar zelf geknutselde kooi. Jarenlang tegen dromen aanhikkend, om vervolgens stapje voor stapje mijn dromen te realiseren. In mijn eentje, met hulp en altijd gevoelde steun in mijn hart.

 

Mijn overgrootmoeder, mijn oma, mijn moeder, ik en mijn dochter

 

We komen uit een lijn van sterke veelzijdige powervrouwen allemaal op onze eigen wijze. En ook mijn tantes en nichten zijn behept met creativiteit, kracht en ondernemerschap. Dit geldt ook voor de mannen, maar hé; wij vrouwen zijn toch wel een speciale familietak.

 

 

jouwweb statistieken 2000 bezoekers missnienox blog

Schrijven, naaien, creëren, tekenen en kunstenaarschap

 

Doe wat jou gelukkig maakt, ontwikkel jezelf en word jezelf. Vogel je zielsmissie uit, klein of groot – net wat bij jou past. Blijf trouw aan je normen en waarden, spreek je uit en durf te falen. Zolang jij er in gelooft komt het sowieso goed. Beter spijt van een poging die niet helemaal werkte, dan spijt van gemiste kansen.

 

‘Blogs seem to have two magnetic poles, one attracting friends, the other repulsing relatives’                                                       - Robert Brault

 

 

missnienox mama nien broer blog

Mama – powervrouw – bewees dat alles mogelijk is

 

Met haar poppentheater, studeren op latere leeftijd aan de Kunstacademie en alles wat thuis mocht en kon, gaf ze een onbetaalbaar cadeau. Vrijheid in aanrommelen, onderzoeken, je uitleven en kabaal maken. Alles kon bij ons thuis. Dank daarvoor lieve mama – moeder de vrouw – moekepoeke. Ik besef heel goed dat niet alles dat je hier las met jou resoneerde, dapper dat je bent gebleven. Ik houd van jou!

 

Boeken, muziek, kunst, theater, natuur en nieuwsgierig blijven

 

De ingrediënten voor een niet te stillen honger naar kennis, inspiratie en levenslust. Op dit vlak is mij echt heel veel aangereikt. Ook al was ik de vreemde eend, er werd bij mij een solide basis gelegd voor het creëren en willen leren.

 

Zelf je dromen najagen en realiseren

 

Uiteindelijk moet je het zelf doen met jouw rugzak aan ervaringen, pijnlijke lessen en dwalingen. Je eigen ware pad (terug)vinden is jouw eigen verantwoordelijkheid. Hulp is altijd ergens aanwezig via ontmoetingen, boeken, mensen, beschermengelen en luisteren naar dat kleine stemmetje in jou - je intuïtie.

 

 

Foto Chang Duong vriendengroep silhouet zonsondergang missnienox blog

@Chang Duong

Vrienden - vijanden - geliefden - volgers - passanten - demonen en engelen

 

Ik zeg dank aan iedereen die van me houdt of hield, me graag ziet, mijn leven zuur maakte, me inspireerde, me kleineerde, me trouw bleef, me verliet. Iedereen op mijn pad had me een les te leren, soms opnieuw tot ik hem geleerd had en die me maakten tot wie ik nu ben. Meer mezelf dan eerder en gelukkig met alles dat ik in dit leven heb en nog ga ontvangen.

 

Houd vertrouwen en verlaat jezelf niet

 

Je bereikt je doelen wanneer je ze eenmaal duidelijk hebt en je er stapje voor stapje naar toe werkt. Een passie genereert haar eigen energie en als je volgens je hart leeft dan geeft dat vleugels. Zo kun je bergen verzetten of kleine juweeltjes scheppen, precies wat bij jouw kwaliteiten past. Alles is mogelijk zolang jij er maar in gelooft.

 

Het leven is magisch!!!

 

Dankbare groetjes @missnienox

 

P.S. Wil je meer lezen over het waarom van MissNienox of andere wetenswaardigheden? Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Welkom bij MissNienox

Lieve lezer - deze is voor jou

Impuls

Het turbo-blogje meldt zich

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Wow, wat ontzettend veel bezoekers en veel views. Terecht ook, maar mooi om te zien dat ik niet de enige ben die van dit blog geniet. En prachtig (en ook welverdiend natuurlijk) compliment aan je bijzondere moeder in dit stuk ☺️

Nien
2 jaar geleden

Bedankt lieve Gerda, voor je complimenten! Ja ik ben super dankbaar en blij!😊