MissNienox 5000 bezoekers!

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 03:33

Joepiedepoepie! 5000 bezoekers op MissNienox (en ondertussen 5087 op dit moment). Op 17 november kreeg ik de hoera-melding van Jouwweb en nu deel ik het pas... Best veelzeggend, want het geeft precies aan hoe (te) druk ik was met andere zaken. Maar hoogtepunten mogen gevierd, dus bij deze: dank jullie wel vele bezoekers, vaste gasten en trouwe lezers.

 

Foto Amy Shamblen cocktailglad confetti party missnienox blog

@Amy Shamblen

Verlies het goede niet uit het oog

 

Als dingen tegenzitten verlies je gemakkelijk het mooie en fijne uit het oog. Je focust vaak makkelijker op wat er niet goed gaat en dat kan flink wat tijd kosten. Ik praat uit eigen ervaring helaas. Zo dacht ik laatst terug aan precies een jaar geleden. Hoe was mijn leven toen?

 

Positieve verwachtingen, hoop, enthousiasme en gelukkig in de liefde

 

In 2021 had ik net een paar maanden mijn eigen website online (en dat maakte me zielsgelukkig) ik solliciteerde succesvol en had zin in mijn nieuwe baan. Ik was gelukkig in de liefde en alles voelde fijn en viel op zijn plek. Nu, een jaar later is mijn vader dood, kom ik tijd tekort, ben ik single (en twee teleurstellingen in de liefde 'rijker') en is mijn leven sterk veranderd. Deze constatering maakte me niet blij...

 

*************************************************

Wat zou je het liefste willen?

 

Deze vraag is goed voor iedereen. Wat wil je nu echt? En dan snel antwoord geven, zonder wikken en wegen. Schrijf de handel op zonder pauze, twijfels of reserves. Voor mij is dat schrijven, creëren, oplaadtijd, lachen met familie en vrienden, meer muziek luisteren en vaker dansen. En wandelen, mijn leven delen met een leuke oprechte vent, mezelf verder ontwikkelen, inspireren en geïnspireerd worden, goede gesprekken en plezier maken met mijn kinderen (op willekeurige volgorde, gewoon uit de pen geknald).

 

Focus op het positieve

 

Wat ik wenste voor mezelf, wat betreft mijn eigen website, is gelukt. MissNienox wordt trouw bezocht door steeds meer bezoekers en het is hier nooit stil. Naast lieve reacties onder mijn artikelen en via DM's op Instagram, krijg ik mondeling complimenten, aanmoediging en bedankjes. Ik raak mensen of zet ze aan het denken. En dat is nu exact wat ik wenste in 2021 toen ik aan dit avontuur begon.

 

Fotot Thank You Courtney Hedger

@Courtney Hedger

Dank jullie wel allemaal!

 

Bedankt voor jullie trouw, nieuwsgierigheid, openhartigheid, interesse, tijd en liefdevolle aanwezigheid. Wat begon met driewekelijks posten (twee blogs en een kort verhaal) via een blog en kort verhaal per week, naar nu al een poosje een iets minder strak publiceerschema. Niet omdat ik daarvoor kies, maar samen met het verlies van mijn vader, extra uren werken en zorgen om geliefden is mijn tijd schaarser dan eerder. Ik roei met de schrijfriemen die ik heb.

Alles komt goed - hoe dan ook

 

Daar geloof ik in en houd ik me aan vast. Ik ga vaker schrijven, mijn prio's zijn me helder en het verdriet zet ik om in iets positiefs. Dat deed ik eerder en ik kan het opnieuw. Dus ik hoop jullie hier te blijven zien en ik beloof dat ik voor knap leesvoer zorg. Voor mijn gevoel ben ik pas net begonnen en nog lang niet klaar met creëren en verzinnen. Daarnaast wil ik vaker (laten) lachen, dat ben ik verplicht aan die oude vrolijke wijze vader op zijn wolkje. Ja pa, ik blijf me verwonderen over jouw gave om schoonheid te zien in het kleine. Daarnaast was je een 'gewone' opgewekte man en daardoor júist speciaal.

 

 

Foto Thought Catalog studeren schrijven laptop missnienox blog

@Thought Catalog

Studieboeken en plezier

 

Naast een stapel hagelnieuwe (hoera!) studieboeken over schrijven, heb ik een online-cursus over bloggen aangeschaft. Mezelf ontwikkelen is een must en weinig maakt me gelukkiger dan zelfontwikkeling en leren. Zo beweegt MissNienox mee met het leven zonder verlies van eigenheid en je blijft hier vinden wat je zocht. Of waarvan je niet wist dat het bestond en het nu perfect kunt gebruiken. Een inzicht, flauwe grap, verdrietige herkenning of iets in het juiste perspectief zien - we begrijpen elkaar hier. Ik zie je graag, vandaag en morgen!

 

Liefdevol groetje @missnienox

 

Wil je meer lezen over deze website en het waarom? Lees dan de volgende artikelen:

Impuls

Welkom bij MissNienox

2000 keer bedankt!

Hoera! 1 jaar MissNienox

What's in a name

Appels en peren

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
een jaar geleden

Wow, wat veel bezoekers. Gefeliciteerd! Wat jou blog voor mij zo fijn maakt, is dat je heel openhartig schrijft over je leven, ontwikkelingen en gedachten. En daarbij niet in de slachtofferrol blijft hangen, maar steeds weer oplossingen zoekt, blijft ontdekken, nieuwe inzichten opdoet etc. Voor mij leerzaam en inspirerend. Dus dank! Op naar de volgende mooie, grappige en leerzame artikelen, in welke frequentie dan ook 😉

Nienke
een jaar geleden

Dank je wel lieve Gerda voor je geweldig lieve reacties, aanmoediging en complimenten 😊 Daar doe ik het voor!