Het turbo-blogje meldt zich

Gepubliceerd op 9 december 2021 om 00:01

Een ultrakort blogje schrijven, kan dat? Nou dat gaan we nu beleven. Ik zit namelijk in mijn eerste werkweek. Dinsdag was mijn vuurdoop en morgen en overmorgen volgen mijn andere dagen. Het is heerlijk, bevrijdend en 1000 dingen komen op mij af, vandaar mijn relaxte houding tegenover mijn donderdagblog. Want als je het druk hebt zie je alles in perspectief. Of niet? Lees met me mee en help me niet uit de bocht te vliegen.

 

typemachine Olympia vintage traveller de luxe missnienox

Meer dan mijn best kan ik niet doen

 

Natuurlijk kan ik er voor kiezen om niets te posten vandaag, want ik heb het druk. Maar ik heb het beloofd en dat telt voor mij. Ik zie jullie namelijk dagelijks op mijn website, het is hier sinds de eerste dag nooit stil geweest. Behalve mijn gekwetter, lopen er altijd minimaal 5 anderen rond. Jullie hebben geen gezicht, maar ik weet dat jullie er zijn. Op sommige dagen zijn jullie hier met tientallen en verslinden jullie meer dan 100 pagina’s samen. Geweldig toch?!

 

Soms piekt het hier als een dolle en echt stil is het nooit

 

Het maakt me zo trots dat jullie trouw blijven terugkomen hier. Over trouw gesproken, ik wil graag een dik compliment maken aan mijn trouwe ‘panellid’ Gerda! Dank je wel lieverd, dat jij zo goed als altijd een enthousiaste (en geweldige) reactie schrijft onder mijn blogs en korte verhalen. Ik waardeer dat enorm, want reacties maken het hier nog levendiger. De wisselwerking met jullie vind ik echt een meerwaarde. Voel je trouwens niet verplicht om te reageren, want spontaan is altijd het leukste.

 

kaarsje kaars ster waxine missnienox lichtje

Waar wil ik heen? Nou naar het einde

 

Kort en krachtig gezegd: Ik ga komende weken ondervinden of 2 blogs per week een haalbare kaart blijkt en anders houd ik het bij de dinsdagblog. Het korte verhaal blijft uiteraard. Want deze eigenwijze spraakwaterval is nog lang niet klaar met verzinnen.

 

Blijf dus binnenwandelen, de deur zit hier nooit op slot. De koffieautomaat staat in de linkerhoek. Rechts is een automaat met gevulde koeken en je mag altijd in mijn gastenboek schrijven. Laat je jezelf straks uit? Het licht dimmen is voldoende. Er blijft altijd een kaarsje branden. Weet dat je welkom bent!

 

@missnienox

 

P.S. Ik zeg niets.

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Wat een mooi compliment, ben de dag blozend van plezier begonnen. Wat super en ook volkomen terecht dat je blog zo goed bezocht wordt, je hebt echt talent en het straalt iets heel positiefs uit. Mooi dat je een tussenvorm hebt gevonden tussen wel iets schrijven maar niet proberen je in zessen te splitsen door deze turboblog. Veel succes en plezier in je nieuwe baan, denk dat ze heel blij met je zijn 😊

Nienke
2 jaar geleden

Lieve Gerda, jij bedankt! En graag gedaan 😊 Zo leuk om te lezen. En mijn eerste werkweek zit erop. Het was hartstikke leuk, leerzaam en een warm welkom zoals ik ontvangen en begeleid werd. Moe maar voldaan nu!