Lieve lezer - deze is voor jou

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 10:29

Dank je wel dat je hier bent en mijn blogs en /of korte verhalen leest. Super dat je tijd vrij maakt om op Missnienox rond te neuzen. Je weet misschien niet hoeveel dat voor mij betekent? Het maakt mij enorm dankbaar en blij! Mijn droom is uitgekomen: mijn eigen plekje op het internet - een positieve omgeving om te kunnen schrijven en delen over het leven. Jij bent belangrijk en ik ben reuzetrots dat je mijn artikelen leest. Samen zijn we zichtbaar, we maken een verschil!

 

vintage typemachine olympia traveller deluxe sindydoll @missnienox

 

Jullie zijn immers hier, want elke dag opnieuw wordt mijn content gelezen. Mijn blogs, maar ook de ‘ga er maar even voor zitten’ korte verhalen. Hoe ik dat weet? Ik lees de statistieken. Jullie zijn met meer dan 200 bezoekers en hebben samen al meer dan 1000 pagina’s bezocht! Dat is ongelooflijk veel volgens mij. Ik zie jullie voor me met z’n allen. En ik was al blij met jou in je eentje -  iemand die ik kan laten lachen of mag inspireren.

 

Familie, vriendinnen, vrienden, buren, Instagrammers: dollyfriends & silversisters, forumvrienden, leesclubbers, bekenden en onbekenden. Ik zag jullie terug in prachtige reacties onder mijn artikelen en in de lieve berichten via WhatsApp. Zo zie je maar, je weet nooit hoe het loopt. Dat is het mooie van het leven - het heeft altijd verrassingen voor je.

Positief en negatief in balans

 

Het is belangrijk voor mij om een positief verschil te maken, om de focus te leggen op wat er goed gaat. Het glas is voor mij halfvol en dat is jaren niet zo geweest. Ik ga verdriet niet uit de weg, sterker nog: zonder al mijn ellende zou ik nu niet zo vrolijk kunnen zijn. Het is als Yin en Yang - samen brengen ze balans. Zonder verdriet kun je misschien best happy zijn, maar je mist wel de diepgang of de waarde van geluk. Niet dat je nu de ellende moet opzoeken, als jouw leventje fantastisch verloopt - is dat alleen maar prachtig.

Het blije ei gaat aan mij voorbij

 

Al kan ik super blij zijn, verdriet hoort er nog steeds bij op bepaalde dagen. Alleen maar verdrietig zijn is heel zwaar - dat weet ik. Je doorstane pijn geeft de betere momenten wel meer glans. Als je kunt genieten van de positieve momenten, dan maakt dat het verdriet op een ander moment draaglijker. Je komt er weer sneller bovenop. Alleen maar vrolijk zijn en alles weglachen maakt niet gelukkig. Alle emoties mogen er zijn - laat niemand je iets anders wijsmaken (ik weet dit nog niet zo lang en ik deel het graag. Het heeft mijn leven veranderd.)

 

Iedereen heeft een witte en een zwarte wolf bij zich. Je begrijpt welke wolf welke emotie vertegenwoordigt. Een oud Indianenverhaal vertelt over een kleine jongen die aan zijn grootvader vraagt, welke wolf hem zal begeleiden naar de dood. Grootvader antwoordt: “De wolf die je de meeste aandacht hebt gegeven…”

Het ideale blogritme voor nu

 

Iedere zaterdag een kort verhaal en doordeweeks om de dag een blog - op dinsdag en donderdag. Het is niet dat ik geen ideeën heb, want mijn derde naam is 'brainstorm' en ik zie in ieder voorval een verhaal. Ik wil kwaliteit blijven leveren en mezelf verder ontwikkelen. Een blog schrijven is één en dat gaat mij meestal vlot af. In de materie duiken, alles vormgeven en beeldmateriaal verzamelen kost ook tijd en aandacht. Na 2 weken dagelijks publiceren, is het nu het moment voor een nieuw ritme. Ik hoop dat dit mijn dagelijkse lezers niet teleurstelt?

 

Als ik meer content heb geschreven, dan wil ik categorieën aanmaken voor de blogs en korte verhalen. Zodat je beter weet waar je aan begint. Stel je voor dat je alleen maar over de romantische liefde wilt lezen en je schrikt je kapot omdat je in een kritisch verhaal over relaties terecht komt! Of je hebt een hekel aan katten (lijkt me vergezocht maar het kan) en je belandt bij De koning. Of HORROR, je wilt alleen maar over geluk lezen en je belandt in een verhaal over een moeilijk leven…

Over horror gesproken: er ligt iets op de plank voor het juiste moment

 

Terug naar jou, onmisbare lezer, dank je wel. Ik hoop dat je blijft genieten en lachen of je gesteund mag voelen door mijn woorden. En geef het vooral door! Deel de link van Missnienox met iedereen waarvan je denkt dat die het waardeert of wel wat positiviteit kan gebruiken. Laten we samen bewijzen dat 'mond-op-mond-reclame' nog bestaat en dat je zo nog steeds veel lieve, leuke en bijzondere mensen kunt bereiken. Als ik jou ben vergeten, omdat je niet in het rijtje lezers lijkt te passen - wees dan trots. Ik ben ook de vreemde eend en samen zijn we niet alleen. Fijn weekend!

 

@missnienox

 

 

Wil jij eigenlijk best graag reageren, maar durf je niet goed? Jouw e-mailadres is hier niet zichtbaar (alleen voor mij, zodat ik je kan bedanken) en je mag natuurlijk ook een pseudoniem gebruiken. Reacties houden de site levendig en ik waardeer het echt!

 

 

uilen uil uiltjes poselein beeldjes vingerhoed uilenbeeldjes @missnienox ninox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.