MissNienox

Welkom op MissNienox. Ik ben Nien en hier blog ik over mijn leven en hier deel ik mijn korte verhalen / fictie.  Als je meer over me wilt weten – kijk dan onder het kopje Over mij. Lees mee over geluk - liefde - dagelijks leven - psychologiehoog sensitiviteit - positieve mindset - silversisters - zelfontwikkeling - boeken - taal - vintage  - fashion - muziek - mindfulness - natuur - dieren - relaties - imago enz.

 

Mijn kernwoorden: creatief, denker, openhartig, leergierig, intuïtief, humor, enthousiast, delen en inspireren, zelfspot en boekenwurm. Ik wens je veel kijk – en leesplezier en laat vooral een reactie achter - dat vind ik fijn. Foto’s, blogs en verhalen zijn mijn creaties @missnienox en anders wordt de bron vermeld. Je vindt mij ook op Instagram met een kunstzinnig account @missnienox en mijn silverhairjourney is te volgen op @silvernienox. Tot ziens!

 

coming soon logo missnienox welkom

 

 

Ik zie jullie graag terug op 22 augustus - ondertussen geniet ik even van mijn vakantie en doe inspiratie op voor nieuwe blogs en verhalen 🌸 -  MissNienox blijft uiteraard geopend voor veel leesplezier, een lach en een traan📚

 

 

Muziek is emotie

Dat muziek je kan raken is geen nieuws, maar het verbaast me nog iedere keer. Livemuziek, een geluidsopname, een gevoelige stem – muziek brengt een allesomvattende aanwezigheid die ieder vezel in een ruimte kan vullen. Mijn hart en ziel zijn niet veilig voor prachtige klanken of een subliem gezongen en doorleefde tekst. Laat staan als alles voor je gevoel samenkomt. Lees mee over paplepels, inspiratie en muzikale trouw.

Lees meer »

Groeten van Mimi

Ik ben zo vrij geweest om me aan te melden als gastblogger en gewiekst als ik ben wacht ik de uitslag niet af. Hier ben ik dan – MIMI - knap poezenbeest op leeftijd. Bijnaam: de Berg. Mijn bloed-irritante huisgenoot Bucks Bunny...eh Buckie Starbucks ging me voor, dus hoe moeilijk kan het zijn? Lees mee over hamsteren en verkeerde verhoudingen.

Lees meer »

Eerlijk is eng

Durf jij echt eerlijk te zijn over jouw gevoelens? Of vind jij het ook eng om je ware gevoel hardop uit te spreken? En dan bedoel ik niet de gelukkige momenten, maar juist als je verdrietig bent of gemis voelt. Het voelt naakt en kwetsbaar en toch is het de enige weg naar werkelijk geluk. Lees mee over worstelen met echt openhartig durven zijn.

Lees meer »

Hoe verhalen ontstaan

Hoe kom je op het idee voor een verhaal? Waar haal je je inspiratie iedere keer vandaan? Is het moeilijk om al je ideeën tot een kort verhaal te beperken en hoe begin je met schrijven? Lees mee hoe een verhaal in mijn hoofd ontstaat en laat je inspireren.

Lees meer »

Moeras van aannames

Stel dat veel van jouw gedachten zijn gebaseerd op aannames. En dat je vanuit deze veronderstellingen leeft en handelt. Onbewust zijn ze in jouw hoofd een eigen leven gaan leiden als een woekerend moeras. Je weet niet hoe je er terechtkwam en al helemaal niet hoe je eruit moet komen. Ik neem je mee naar de uitgang. Volg mij maar.

Lees meer »

Jacht

De ochtend tolde nog door haar hoofd, eigenlijk was ze hier niet geschikt voor. Zorgvuldig plaatste ze haar ene voet voor de andere. Ze probeerde een ritme te vinden, niet te snel en niet te langzaam. Hardlopen. Ze haatte het. Iedere vezel in haar vermoeide lijf protesteerde. Toch moest het, het was haar persoonlijke opdracht. Niet voor de spieren hoewel haar billen wel wat pep konden gebruiken. Dit was puur voor haar conditie, zodat ze niet langer gierend ademhalend op haar fiets hoefde te zwoegen. Iets in haar zei dat ze kwetsbaar was. Slanke jeugdig uitziende vrouw loopt hard. Alleen en voor dag en dauw, terwijl de wereld nog lijkt te slapen.

Lees meer »

De witte & zwarte wolf

Iedereen heeft een wolf bij zich. Of in zich moet ik zeggen. En het zijn er twee en het is aan jou welke van de twee het grootst, het sterkst en het meest aanwezig is. Het zou mooi zijn als je deze wolven kon verenigen in één stabiele grijze wolf. Al weet ik dat de mijne liever zwart met wit gevlekt is. Een ode aan de wolf en hoe je ze leert accepteren.

Lees meer »

Mode: trends & stijl - 7 tips & tricks

Wat is er in de mode in 2022? Hoe kan ik meedoen aan trends zonder mezelf te verliezen? Heb je ook tips voor een kleine portemonnee? Hoe jezelf te blijven met een frisse wind door je garderobe en haren. Kortom: zie er op je best uit – trendy & classy – met het grootste gemak en de kleinste beurs.

Lees meer »

Zilvermissie geslaagd

Yes! Het jaar is rond en ik ben helemaal zilver. Van brunette met massieve playmobilhelm - naar Silversister met natuurlijke zilveren high- en lowlights. Vrijheid heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. No way dat ik terug wil naar mijn vorige zelf. Lees mee over deze vrije vogel op zilverhaarmissie in vogelvlucht.

Lees meer »