MissNienox

Welkom op MissNienox. Ik ben Nien en hier blog ik over mijn leven en hier deel ik mijn korte verhalen / fictie.  Als je meer over me wilt weten – kijk dan onder het kopje Over mij. Lees mee over geluk - liefde - dagelijks leven - psychologiehoog sensitiviteit - positieve mindset - silversisters - zelfontwikkeling - boeken - taal - vintage  - fashion - muziek - mindfulness - natuur - dieren - relaties - imago enz.

 

Mijn kernwoorden: creatief, denker, openhartig, leergierig, intuïtief, humor, enthousiast, delen en inspireren, zelfspot en boekenwurm. Ik wens je veel kijk – en leesplezier en laat vooral een reactie achter - dat vind ik fijn. Foto’s, blogs en verhalen zijn mijn creaties @missnienox en anders wordt de bron vermeld. Je vindt mij ook op Instagram met een kunstzinnig account @missnienox en mijn silverhairjourney is te volgen op @silvernienox. Tot ziens!

 

coming soon logo missnienox welkom

 

 

Ik zie jullie graag terug op 22 augustus - ondertussen geniet ik even van mijn vakantie en doe inspiratie op voor nieuwe blogs en verhalen 🌸 -  MissNienox blijft uiteraard geopend voor veel leesplezier, een lach en een traan📚

 

 

Alles gaat altijd anders

Als er één wijze les is die verstandige mensen met veel levenservaring (en meestal grijze haren) hebben geleerd, is het wel de volgende: alles loopt altijd anders dan je verwacht. Buig mee met het leven – ‘just go with the flow’. Er zijn geen zekerheden of garanties, ook al denk je dat je je op alles kunt voorbereiden. Niet dus! Lees mee over het onverwachte van het leven.

Lees meer »

2500 bezoekers - hoera!

Joehoe! Deze mijlpaal kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan natuurlijk. Nadat ik het vanmorgen al in de statistieken zag, kreeg ik net een officiële felicitatiemail van JouwWeb:  2500 bezoekers op MissNienox! Dank jullie wel allemaal; trouwe bezoekers, lezers, passanten, gastschrijvers en nieuwsgierigen. Jullie komen uit vele plekken op de wereld en het is hier geen dag saai of uitgestorven. Altijd lezers, bezoekers en nieuwelingen. En natuurlijk ook een vaste kern heb ik het idee. Wie had dit ooit gedacht bij de start?

Lees meer »

Mijn erfenis - DNA & stamboom

Ha! Ik heb weer iets nieuws gedaan en dat levert interessante dingen op. Zo bestelde ik een DNA-kit bij MyHeritage en mijn wangkweek reist nu over de wereld naar Amerika. Na tig keer twijfelen trok ik nu de stoute DNA schoenen aan, want waar kom ik vandaan? Familie(banden), genen, stambomen en familietrekken hebben me altijd al geïntrigeerd en binnenkort gaat het gebeuren. Mijn unieke herkomst wordt vastgesteld en meer dan dat… Lees mee over nieuwsgierige aagjes en een niet te verklaren gevoel van thuiskomen.

Lees meer »

7 zomerse trends - modeblog

Naast antizonnebrandcrème, ijsjes, een koud biertje, rosé of champagne op het terras, zijn de volgende 7 musthaves onweerstaanbaar en onmisbaar deze zomer. En ik heb het natuurlijk over mode. Wees je beste zelf met de volgende summer fashion statements. Ik neem je mee langs de grootste modetrends van zomer 2022.

Lees meer »

7 ware clichés na liefdesverdriet

Als je middenin een ongewenste scheiding zit dan wil je het niet horen en weiger je ze te geloven. De clichés die mensen tegen je zeggen – waarschijnlijk goedbedoeld – maar wat heb je er aan? Je voelt enkel pijn en gemis. Graag zou je een ander jouw liefdesverdriet laten voelen, dan piepten ze wel anders. De beste stuurlui staan aan wal en toch blijken veel clichés helemaal zo gek nog niet. Lees mee over 7 waarheden na een relatiebreuk - opgetekend uit eigen ervaring.

Lees meer »

Extra nieuws!

Wie goed heeft opgelet ziet hier andere dingen. Zoals nieuw beeldmateriaal op de homepage - frisser en vrolijker - en kleine veranderingen in de tekst. Ik was het al langer van plan, maar het kwam er steeds niet van. Nu ik nog steeds in de zieke zombiestatus verkeer, was dit het juiste moment. Heb je even tijd voor nog meer nieuws?

Lees meer »

Snothoofd - dat kan beter

Ja, ik weet het, het is een gore titel. Maar ik kan het niet mooier maken dan het is. Na alle Corona golven, waar ik niet op heb gesurft, is het blijkbaar tijd voor de lappenmand, gezellige griepjes en overdraagbare stikhoest en de snotexpress. Alles beter dan migraine vind ik. Lees mee over herkenbare bijwerkingen en leer van mijn fouten.

Lees meer »