Extra nieuws!

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 05:55

Wie goed heeft opgelet ziet hier andere dingen. Zoals nieuw beeldmateriaal op de homepage - frisser en vrolijker - en kleine veranderingen in de tekst. Ik was het al langer van plan, maar het kwam er steeds niet van. Nu ik nog steeds in de zieke zombiestatus verkeer, was dit het juiste moment. Heb je even tijd voor nog meer nieuws?

 

Foto Jesse Goll love letters missnienox blog

@Jesse Goll

Een trouwerij in de familie

 

Mijn broer en zijn vriendin zijn dinsdag getrouwd en zijn nu meneer en mevrouw. Ik was één van de trotse getuigen en voelde me vereerd dat ik daarvoor gevraagd was door mijn schone zuster. Het was een speciale dag in klein gezelschap en de bruid en bruidegom vormden een prachtig plaatje, net als hun kinderen. Wat is dat toch met bruiloften? Ze raken je recht in het hart en in mijn geval droomde ik even weg. Zou ik ook op een dag...?

 

Foto Micheile Dot Com Mr. en Mrs. bord missnienox blog

@Micheile Dot Com

Ik schrijf dit ter plekke

 

Opgepept voor de bruiloft maar nu ver teruggezakt in griepland tik ik deze extra blog rechtstreeks in de editor. Weer iets nieuws voor mij. Tot weinig in staat, besloot ik het eventjes op deze manier te proberen. Geen getik in Word, geen geknip en geplak en rechtstreeks in de tekst vakken geslingerd, zou het ook moeten lukken. Het redigeren en vormgeven van een tekst kost sowieso tijd, dus waarom niet een keertje de kortste route nemen?

 

 

Foto Miti Franse bakker stokbrood  missnienox blog

@Miti

Een laatste nieuwtje op liefdesgebied

 

Niet wereldschokkend maar wel nieuws. Mijn lief zit duizend kilometers verderop aan het stokbrood en de wijn (of bier) en ik zit hier. Afstand doet verlangen en WhatsApp gaat altijd door, dus zoveel is er niet aan de hand. Maar het mooie van letterlijke afstand is dat je elkaar kunt gaan missen. Niet missen in 'zielig en ik kan niet alleen zijn', maar het voelen van dankbaarheid, waardering en je hart nog verder openen voor een dierbare en groeiende liefde. Ook nieuw voor mij.

 

Dan eindig ik nu met een mooie quote, want daarvan kun je er nooit genoeg lezen. Speciaal voor mijn lieve broertje en zijn kersverse vrouw, J & M:

'You don't love someone for their looks, or their clothes or for their fancy car, but because they sing a song only you can hear' - Oscar Wilde

 

Liefs @missnienox

 

P.S. Wil je meer lezen over liefde? Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Wat is liefde nou echt?

Liefde als super kracht

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Je website ziet er nu nog mooier uit en nog vrolijker met die bloemen. Beterschap, hoop dat je je snel wat beter voelt.

Nien
2 jaar geleden

Merci lieve Gerda🌸 Ja, ik ben zelf ook tevreden over de nieuwe kleurige foto's. Dank voor de beterschap, het schiet nog niet echt op, maar ik houd me rustig.