Fijne kerstdagen iedereen!

Gepubliceerd op 23 december 2021 om 00:02

Bij deze wil jullie allemaal alvast een fijne kerst wensen. Over oud & nieuw heb ik het een andere keer. Waar blijft de bestelde sneeuw? Nou ja, de voorraadkast is gevuld, het kacheltje brandt en het humeur is opperbest. We gaan er een mooie kerstmis van maken ondanks alle spelregels en dwarsliggers. Geniet er van!

 

kerstmis kerst sindypoppen kerstbomen sindydolls herten missnienox

Vergeet met kerst je favoriete muziek niet te draaien

 

Laat de tranentrekkers links liggen, of je moet zin hebben in een lekkere huilbui. Kies vrolijk en feestelijk. Zelf ben ik de laatste tijd nogal van de romantische kersthits, sorry! Ik ben echt een verschrikkelijk verliefd typje geworden. Wham, Mariah Carey, Chris Rea enz. In iedere ‘guilty pleasure’ hoor ik 'mijn liefde' bezongen, ja het is ongelofelijk maar waar. Gelukkig heeft mijn lief dit ook, dus ik sta niet helemaal in mijn eentje voor gek.

Nog een feestelijk moment : 1000 bezoekers op Missnienox

 

Vorige week kreeg ik een uitbundige mail van Jouwweb: ze feliciteerden mij met de 1000ste bezoeker op deze website. Jeah!!!! Wat ben ik trots op dit resultaat en ik ben zo dankbaar voor jullie allemaal. En dat na 3 maanden online staan. Hier doe ik het voor en de teller staat ondertussen alweer op 1136. Nog belangrijker is natuurlijk dat jullie trouw blijven lezen hier. Super bedankt lieve mensen! En geef het vooral door aan iedereen die wel wat positiefs in zijn of haar leven kan gebruiken.

 

jouwweb missnienox 1000 bezoekers missnienox.nl jubileum

Samen of alleen vieren we kerstmis op onze eigen manier

 

In onze harten zijn we samen, ook als we dat niet werkelijk kunnen zijn. De geliefden die we verloren hebben zijn er ook bij in ons hart, want draait kerst daar niet om? Met warmte koesteren en dankbaar zijn voor iedereen in ons leven en in ons hart. We vieren het klein of we hopen dat deze dagen snel voorbij gaan. Voor sommige mensen zijn het geen feestdagen maar ‘vreesdagen' (een uitdrukking van een dierbaar iemand) en je wilt dan niets liever dan dat het normale leven weer verder gaat.

 

Wie je ook bent en wat je ook voelt, je bent niet alleen

 

Geniet van kerstmis of laat het subtiel aan je voorbij gaan. Eet gewoon een lekkere pizza als je geen zin hebt om te koken, kijk foute films, ga vroeg naar bed of draai plaatjes tot in de kleine uurtjes. Speel een bordspel of gooi het in de open haard. Alles is prima. En als je zin hebt in een stemmig melancholiek toepasselijk verhaal lees dan mijn bijdrage op eerste kerstdag. 

 

sindypoppen sindydolls winter kerst kerstmis missnienox herten kerstbomen

Kerstmis is ook reflecteren en dankbaar zijn voor wat er wel is

 

Zaterdag publiceer ik een kort verhaal rond het kerstthema, niet om super vrolijk van te worden, maar wel om dankbaar te zijn voor wat je hebt. Er is niets mis met even stil te staan bij een ander die het minder heeft dan jij. Niets is vanzelfsprekend in het leven en wie het kleine niet eert….

 

Wees lief voor elkaar, houd je mond dicht als je niks leuks te melden hebt en ga lekker vroeg onder de wol als dat de oplossing is voor jouw kerstdip. Voor je het weet is kerstmis weer voorbij en kan je alsnog knallen – net als de kurk op oudjaarsdag. We gaan er namelijk een prachtig 2022 van maken, die wil ik je alvast meegeven.

 

Merry Christmas!

 

@missnienox

 

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Hele fijne kerstdagen ook voor jou en iedereen die je lief is ☺️

Nienke
2 jaar geleden

Dank je wel lieve Gerda❤🎄😁

Irene
2 jaar geleden

Een heel mooi nieuw jaar.

Nienke
2 jaar geleden

Dank je wel lieve Irene. Ik wens jou ook een heel mooi nieuw jaar!❤