MissNienox

Welkom op MissNienox. Ik ben Nien en hier blog ik over mijn leven en hier deel ik mijn korte verhalen / fictie.  Als je meer over me wilt weten – kijk dan onder het kopje Over mij. Lees mee over geluk - liefde - dagelijks leven - psychologiehoog sensitiviteit - positieve mindset - silversisters - zelfontwikkeling - boeken - taal - vintage  - fashion - muziek - mindfulness - natuur - dieren - relaties - imago enz.

 

Mijn kernwoorden: creatief, denker, openhartig, leergierig, intuïtief, humor, enthousiast, delen en inspireren, zelfspot en boekenwurm. Ik wens je veel kijk – en leesplezier en laat vooral een reactie achter - dat vind ik fijn. Foto’s, blogs en verhalen zijn mijn creaties @missnienox en anders wordt de bron vermeld. Je vindt mij ook op Instagram met een kunstzinnig account @missnienox en mijn silverhairjourney is te volgen op @silvernienox. Tot ziens!

 

coming soon logo missnienox welkom

 

 

Ik zie jullie graag terug op 22 augustus - ondertussen geniet ik even van mijn vakantie en doe inspiratie op voor nieuwe blogs en verhalen 🌸 -  MissNienox blijft uiteraard geopend voor veel leesplezier, een lach en een traan📚

 

 

Lente kriebels

Heb je ook het gevoel dat je wakker wordt? Voorjaar! Lente! Yeah, here I come! Het prille zonnetje, de trouwe vogels en de eerste lentegeuren. Ik heb zin in een frisse wind en een sprankelende nieuwe start. Ontwaak en grijp die energie, we hebben het verdiend met z’n allen.

Lees meer »

Liefde als super kracht

Wat is liefde nu werkelijk? Hoe voelt het en wat zegt het – over jou en de ander? Ik bedoel liefde in de kern en geen romantische utopie. Je komt haar tegen in vele gezichten en op onverwachte plekken. Liefde in haar meest eenvoudige vorm is gek genoeg ook de sterkste. Lees mee over de grootste kracht in je hart.

Lees meer »

Welkom bij MissNienox

‘Kom binnen & wees welkom’ staat op een klein koperen bordje gegraveerd. Dit is nummer 22 en voorzichtig duw je de zware eikenhouten deur open. Naast kleine kraakgeluidjes klinkt er een belletje hoog aan het plafond en gedempt licht danst over de tegelvloer terwijl de kroonluchter schommelt door de windvlaag. De logge deur valt achter je dicht en ineens overvalt je een comfortabele rust. Je kijkt eens om je heen, trekt je sjaal los en besluit de hal door te lopen naar de volgende deur met glas in lood van onder naar boven. Gekleurd zacht licht lokt je dichterbij en je ontdekt MissNienox in Art Nouveau letters tussen de glas-in-lood motieven.

Lees meer »

Dol op sprookjes

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op sprookjes. Als kind om lekker te griezelen of weg te dromen en later om de wijze lessen te beseffen. Helaas heb ik ook mijn idiote droomprins-idee uit het sprookje gehaald en de boze stiefmoeder arriveerde levensecht in het leven van mijn kinderen. Welk sprookje resoneert het meeste met jou? Kom mee op mijn magische rondleiding.

Lees meer »

Alias Nienepien - gek op de bijnaam

Bijnamen, ik ben er gek op. Je kunt het ook koosnaampjes noemen, zolang het maar grappig en liefdevol is. Kinderen, partner, familie of huisdieren – iedereen is bij mij de Sjaak. Vraag me niet waarom, al heeft het vast te maken met mijn liefde voor taal. Toch ben ik niet de enige, niet de eerste en zeker niet de laatste. Bloos of lach je kapot.

Lees meer »