MissNienox

Welkom op MissNienox. Ik ben Nien en hier blog ik over mijn leven en hier deel ik mijn korte verhalen / fictie.  Als je meer over me wilt weten – kijk dan onder het kopje Over mij. Lees mee over geluk - liefde - dagelijks leven - psychologiehoog sensitiviteit - positieve mindset - silversisters - zelfontwikkeling - boeken - taal - vintage  - fashion - muziek - mindfulness - natuur - dieren - relaties - imago enz.

 

Mijn kernwoorden: creatief, denker, openhartig, leergierig, intuïtief, humor, enthousiast, delen en inspireren, zelfspot en boekenwurm. Ik wens je veel kijk – en leesplezier en laat vooral een reactie achter - dat vind ik fijn. Foto’s, blogs en verhalen zijn mijn creaties @missnienox en anders wordt de bron vermeld. Je vindt mij ook op Instagram met een kunstzinnig account @missnienox en mijn silverhairjourney is te volgen op @silvernienox. Tot ziens!

 

coming soon logo missnienox welkom

 

 

Ik zie jullie graag terug op 22 augustus - ondertussen geniet ik even van mijn vakantie en doe inspiratie op voor nieuwe blogs en verhalen 🌸 -  MissNienox blijft uiteraard geopend voor veel leesplezier, een lach en een traan📚

 

 

Exit autopiloot

Als je druk bent en teveel op je bordje hebt, dan word je geleefd. De automatische piloot meldt zich en zo kun je verder. Helaas heeft dit overlevingsmechanisme ook nadelen: gevoelens worden geparkeerd, muurtjes opgetrokken en voor opladen is geen tijd. Stop! Prik een moment in je agenda voor jezelf. Even niks en opladen. Het levert je meer op dan het je kost. Zo doe je dat!

Lees meer »

Nieuw is leuk - durf te doen

Nieuwe dingen doen is leuk en inspirerend. En zo niet dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Nieuwe mensen ontmoeten geeft je leven pit. Het kan geweldig uitpakken en inspireren en het levert op zijn minst inspiratie op voor een blog of kort verhaal. Ja, er gebeurt momenteel ontzettend veel (nieuws) in mijn leven en I LOVE IT! Lees mee over ‘niet twijfelen, maar gewoon doen’.

Lees meer »

De grijze vloek

Layesha bibberde; ze keek uit over het nog dampende Ladrekka moeras. De mist hing als een sluier over het landschap en gaf het een treurige stemming. Layesha kon het niet langer aanzien en liep haar kamer in. Daar overdacht ze in stilte hoe het ooit was geweest.

Lees meer »

Writersblog - 6 super tips

Help ik heb een writersblock, weet even niet wat te schrijven. Hoe zou dat voelen om voor je uit te staren en geen letter op papier te krijgen? Geen idee! Ik heb namelijk nog nooit een schrijvers blokkade gehad. De onderwerpen dienen zich aan als onkruid tussen de tegels. De kunst is de juiste keuze te maken uit al die wilde ideetjes. Lees mee hoe je ze in de juiste vorm giet via 6 super tips.

Lees meer »

Bundy - deel 2

                                                                                                                                                                   @Yoke Hagen - gastschrijfster

Lees meer »

Nieuw en vertrouwd - make it familiair

Vandaag zou ik ergens anders over bloggen, maar dit gaat voor. Er is een zinnetje dat maar door mijn hoofd blijft spoken en het is zo’n belangrijk advies dat het zich niet langer laat negeren. 'Make it familiair!' Als je iets nieuws wilt, dan moet je stoppen met hetzelfde doen. Verander vandaag je gedrag en wijzig je toekomst. Lees mee over valkuilen en groei.

Lees meer »

2000 keer bedankt!

Yeah!!! Meer dan 2000 bezoekers sinds de start van Missnienox en samen hebben jullie ruim 6000 pagina’s bekeken! Dit is te gek en ik ben hier zo dankbaar voor. Dank jullie wel allemaal voor jullie support, interesse, bezoekjes en leesplezier. En de doorgevers, inspirators, reageerders en gastschrijvers wil ik bij deze extra bedanken. Zonder jullie met z’n allen was het hier niet zo geweldig! En hoe dit allemaal zo gekomen is?

Lees meer »